Reklam

 
Resultat 1 till 3 av 3

Ämne: gimbal på f450 i kyla

 1. #1

  Standard gimbal på f450 i kyla

  Måste vara kylan som gör så att gimbalen på min f450 flippar ur. Första halv minuten funkar det bra men sedan så börjar kameran hacka upp och ner. efter någon minut svarar han inte på tilt kommando från dosan och efter det börjar kameran luta o svaja. Är detta vanligt på en standard kina gimbal för 400 spänn eller är det bara min som har fått snurr? Det var minus 10 grader då jag körde.

 2. #2

  Standard

  Det mesta i elektronikväg som är öppet brukar rekommenderas att användas i högre temperaturer än -10 så det är säkert pga kylan, med tanke på att den funkat bra tidigare i varmare temperaturer. Sensorer som tex gyron mm måste aklimatiseras en stund före användning, vilket har funkat för mig när jag flugit i minusgrader. Har väl haft mer tur antar jag. =)
  www.rcaland.ax --- Im an Aalandish Djaekenfaelt'er! =)

 3. #3

  Standard

  Idag var det 0 grader och vindstilla, soligt och mycket fint. Kunde faktiskt köra en liten längre stund innan gimbalen började "hicka". Har en hel del vibrationer på filmen dessutom har jag märkt. att ställa upp power i bgc på gimbal kortet kanske hjälper?
  Bjuder på en flygbild härifrån iaf Klicka på bilden för en större version. 

Namn:	Skärmklipp33.jpg 
Visningar:	60 
Storlek:	70,2 KB 
Id:	61467

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •