Reklam

 
Resultat 1 till 1 av 1

Ämne: RCFF på ditt fält

 1. #1

  RCFF - Administratör
  kjnis avatar
  Reg.datum
  nov 2009
  Inlägg
  1 752
  Klubb
  Östersunds Modellflygklubb

  Standard RCFF på ditt fält

  Som vi tidigare meddelat på forumet är ju sommarens RCFF-sponsrade träffar inställda och vi har därför beslutat att den avsatta ekonomiska ramen för detta istället kommer att användas för att sprida reklam för modellflyget och RCFF.

  Som en del i detta har RCFF haft helsidesannonser i de 2 senaste numren av Allt om Hobby och även i Modellvänner.

  Vi har också beställt 50 st fasadflaggor som kommer att tillhandahållas kostnadsfritt för de klubbar som vill sätta upp på sina klubbstugor/fält. Utöver detta finns också möjlighet för de klubbar som vill att beställa Bechflaggor där RCFF täcker halva kostnaden.

  Bechflaggan är totalt 360 cm hög varav själva flaggan är 310 cm. Den levereras med delbar mast, förvaringsväska och fäste i form av markspik. Det pris klubben får betala är 750 kr inkl moms och RCFF står för lika stor kostnad.  Fasadflaggan är 40 x 60 cm och levereras inkl mast och väggfäste. Kostnadsfritt för klubb.  Vi har lagt en beställning på 50 st fasadflaggor och 10 st beachflaggor med möjlighet att komplettera om intresset skulle vara större. Leverans är beräknad till v 30.

  Om du vill beställa skriver du ett inlägg i tråden "Beställ flaggor". Ange klubb, vad du beställer och en korrekt adress att skicka till.

  Med vänlig hälsning,
  Styrelsen RCFF
  Senast redigerat av kjni den 2020-07-04 klockan 13:13.

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •