Reklam

 
Resultat 1 till 4 av 4

Ämne: Byte av Medlemsregister!!

 1. #1

  RCFF - Administratör
  kjnis avatar
  Reg.datum
  nov 2009
  Inlägg
  1 569
  Klubb
  Östersunds Modellflygklubb

  Standard Byte av Medlemsregister!!

  Klicka på bilden för en större version. 

Namn:	Info.jpeg 
Visningar:	20 
Storlek:	30,7 KB 
Id:	72205

  RCFF kommer fr o m 2021 att byta system för hantering av medlemsavgifter och medlemskort
  .


  Det system vi använder sedan några år tillbaka kräver mycket tid för manuell hantering och går inte att på ett enkelt sätt att använda för att ge ut medlemskort.

  Vi har därför i ett enhälligt styrelsebeslut 2020-12-14 bestämt oss för att byta till Cardskipper. Detta innebär att vi får en automatisk koppling mellan betalning och uppdatering av medlemskort. Medlemskorten kommer att finnas i appen Cardskipper. Den fungerar på en smart telefon och även via en webbsida på dator. Via appen får vi också möjlighet att skicka meddelanden direkt till alla medlemmar, t ex automatiskt påminna om att medlemskapet behöver förnyas. Betalning sker direkt inifrån appen och det fungerar då att betala med Swish eller Bankkort.

  Bytet av system kommer att ske vid årsskiftet och vi vill därför att Du som betalar din egen avgift väntar till efter årsskiftet med att betala för 2021 och att du då gör det via appen Cardskipper. Vi kommer att lägga ut ytterligare information både här och på vårt forum ( www.rcflyg.se) om hur bytet går till for Dig som användare/medlem.

  Kortfattat blir det så att du kommer att få en inbjudan till Cardskipper via mail och SMS. I den inbjudan finns instruktioner hur Du går vidare. Denna inbjudan skickas ut 28/12.

  För klubbar som betalar i klump för alla sina medlemmar gäller att man fortfarande gör detta via bankgiro som tidigare och att man rapporterar medlemmarna via en Excel-fil. Vi kommer att lägga ut en ny version av den Excel-filen inom kort. Den är anpassad för att enkelt kunna importeras till vårt medlemsregister i Cardskipper.

  Oavsett om din betalning kommer via en klubb eller att du betalar din avgift direkt så kommer ditt medlemskort att levereras till appen i din telefon (eller finnas att hämta via webbsida i dator). Du behöver därför hämta appen Cardskipper till din telefon. Info om detta kommer i en direkt inbjudan enligt ovan.

  Alla medlemsskap från 2020 fortsätter att gälla fram till 2021-03-31 så det är gott om tid att gå in i det nya systemet.Även medlemsförsäkringarna gäller fram till 2021-03-31

  Med vänlig hälsning
  RCFFs styrelse

 2. #2

  Standard

  Behöver vi som redan har betalat göra något mera?
  /Leif

 3. #3

  Reg.datum
  maj 2006
  Inlägg
  1 155
  Klubb
  Östersunds modellflyg klubb

  Standard

  Sitt lugnt i båten Leif allt kommer att lösa sig.
  MVH Kjell-Åke Skoog
  Ordförande RCFF 2021/2022, sen är det dags för en ny kraft som med nya ögon driver RCFF framåt.

 4. #4

  RCFF - Administratör
  kjnis avatar
  Reg.datum
  nov 2009
  Inlägg
  1 569
  Klubb
  Östersunds Modellflygklubb

  Standard

  För den som redan betalat gäller att betalningen följer med till det nya registret. Det som behöver göras är att ladda ner appen och registrera den. Då finns medlemskortet där med markering att betalningen för 2021 är gjord.

  Info om hur detta görs kommer via mail och SMS den 28/12.

  Med vänlig hälsning,
  Kjell Nilsson

Behörigheter för att posta

 • Du får inte posta nya ämnen
 • Du får inte posta svar
 • Du får inte posta bifogade filer
 • Du får inte redigera dina inlägg
 •