När jag inför SMOS årsmöte i samband med SM 2020 accepterade Bo Eskil Nilssons förfrågan om att bli ledamot för RC-flyg hade jag stora förhoppningar om att kunna ordna åtminstone en Oldtimer/Nostalgiträff på Ripa MFKs fina fält under våren 2021, och kanske motivera andra att göra detsamma i andra delar av Sverige. Vad Molnens bröder kan vet vi ju redan, men det finns kanske flera som skulle tycka att det vore kul att ses opretentiöst och flyga lite oldtimer/nostalgimodeller tillsammans med likasinnade.

Den eländiga Coronan har ju spräckt alla sådana planer, nu står väl hoppet till att de flesta hunnit bli vaccinerade tills efter sommaren, så vi kanske kan ses på trevliga oldtimerträffar under hösten. Ripaklubbens positiva inställning står kvar, så jag funderar vidare på tidpunkt och former för träffen allteftersom myndigheterna släpper på restriktionerna.

Jag är rätt flitig användare av FaceBook när det gäller att få ut snabba budskap till många, och kommer att skriva på https://www.facebook.com/groups/1652629681638036/ och https://www.facebook.com/groups/1640518342909817 liksom i SMOS egen gästbok, http://smos.homeunix.net/ med information allt eftersom.

Även vår egen tidning Oldtimer liksom Modellvänner kommer jag att utnyttja efterhand som det finns information att delge.

Ge inte upp, fortsätt bygga/putsa av/klargöra era modeller så ses vi när tiderna blir annorledes.
Anders Jönlid
Anders.jonlid@telia.com

0706-86 04 23